Betaalmethodes

Je kan bij ons betalen met onder andere iDEAL, Creditcard en PayPal.

Betalen met iDEAL

Om je bestelling zo snel mogelijk af te ronden kan je het beste gebruik maken van iDEAL. De iDEAL-betaling wordt afgehandeld door onze betaalpartner Rabobank OmniKassa. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Je selecteert hier de bank, en wacht tot je naar die pagina doorverwezen wordt. Alle informatie die je vanuit deze pagina verzendt wordt versleuteld en is veilig.

Betalen met Creditcard

Een veilige manier van online betalen is met een creditcard. De Rabobank ondersteunt betalingen die gedaan worden met MasterCard en Visa. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner. Selecteer de creditcardmaatschappij en vul de benodigde gegevens in. Je geeft daarmee ons toestemming om het aankoopbedrag af te schrijven. Alle informatie die vanuit deze pagina verzonden wordt, is versleuteld en veilig.

Betalen met PayPal

Heb je een PayPal-rekening? Dan kan je daarmee betalen in onze webshop. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Het enige dat je dan hoeft te doen, is inloggen met jouw PayPal account en de betaling te bevestigen.

Mislukte/geweigerde betaling

Controleer eerst of de betaling niet alsnog is afgeschreven van je rekening. Is dit niet het geval, controleer dan of je alle (creditcard) gegevens correct hebt ingevuld. Lukt het betalen nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice.